logo
РОШЕН ДЕ ЛЮКС
ОФІЦІЙНИЙ ДИСТРИБ'ЮТОР ТМ «ROSHEN»
user
або Зареєструватися
user
Каталог товарiв
close

Смачні новорічні подарунки - свято вже не за горами!

Солодкий новорічний подарунок чекає напередодні зимового свята кожна дитина. І батькам варто заздалегідь потурбуватися про те, яким буде набір ласощів. Важливо, щоб в ньому були якісні солодощі, виготовлені з хороших продуктів. Крім того, подарунок повинен бути цікавим. Адже малюки в Новий рік чекають чогось незвичайного та казкового.

Вміст новорічного подарунка

Що традиційно включає новорічний подарунок для дітей:

как купить биткоин на гидре

не заходит на гидру

Кількість та вид цукерок може бути різним. У подаруночку може бути шоколад, карамель, льодяники, тягучки, драже. Це може бути набір солодощів від різних виробників або якоїсь однієї фабрики. Наприклад, можна придбати подарунки ROSHEN, в яких будуть цукерки тільки цієї марки та мати різнобарвний різновид солодощів.

Від того, який буде вміст подарунку, залежить його вартість. Але при замовленні солодкого набору варто орієнтуватися не стільки на ціну, але й на смак дитини. Якщо малюк любить шоколад, велика кількість карамелі в пакеті його розчарує. Коли дитина воліє жувальні цукерки або помадку, варто знайти набір, в якому будуть присутні саме ці солодощі.

Якість солодощів

Вибираючи для дітей смачний новорічний подарунок, обов'язково потрібно дивитися на склад кондитерських виробів. Вони повинні бути нешкідливі для малюка, не викликати алергію. Склад продукції традиційно пишеться на упаковці. Крім того, важливо дивитися на термін придатності цукерок. Небажано купувати товар, у якого він добігає кінця. І тим більше не можна замовляти продукт, у якого термін придатності закінчився. Коли навіть, такий подарунок продається із суттєвою знижкою.

Готовий подарунок або самостійна збірка

Є два варіанти покупки новорічних подарунків. Можна придбати готовий пакет з солодощами або зібрати набір смакоти самостійно. У кожного варіанту є свої переваги.

Особливості покупки готового набору – не потрібно самим займатися підбором подарункової упаковки, цукерок та інших ласощів. Необхідно буде всього лише вибрати подарунок за вагою та вивчити на етикетці, які цукерки поклав всередину коробки виробник. Такий варіант оптимальний для шкіл, дитячих садків та секцій, в яких заведено вітати учнів з Новим роком. Також готові подарунки централізовано набувають підприємства, щоб пригостити співробітників, у яких є маленькі діти. Та й багато батьків не проти придбати великий пакет з цукерками на свято дитині, а не купувати потроху різних ласощів, щоб їх в подальшому упакувати.

У самостійної збірки подарунка інші плюси – можна підібрати ласощі для дитини, які він точно з'їсть та полюбляє. Крім того, це варіант для батьків, діти яких страждають на алергію на шоколад, цитрусові та інші продукти. В цьому випадку дорослим краще самим зібрати пакет з солодощами, які точно не зашкодять дітям.

Важливо не тільки вміст, але і упаковка

Те, як упакований новорічний подарунок, для дитини має величезне значення. Звичайний целофановий пакетик не здивує малюка та не придасть казкового враження. Так само, як і звичайна коробка для цукерок. Зате справжній новорічний мішок, на зразок того, з яким ходить Дід Мороз та Санта Клаус, сподобається всім малюкам. Інший варіант – подарунок, упакований в спеціальні святкові коробки, які можуть бути різних моделей:

Вибрати смачний новорічний подарунок, який сподобається дитині, не так просто, як може здатися. Тому шукати його варто заздалегідь, а не перед самим святом, коли всі цікаві варіанти вже розібрали. Так задумайтеся про те, як виглядатиме подарунок вже зараз, які цукерки та солодощі інших видів в ньому повинні бути. Чим більше у вас часу на пошуки, тим більше шансів, що ви знайдете готовий набір ласощів, в якому буде все те, що любить малюк.